مواد لازم تهیه کلوچه نادری
مواد خمیر کلوچه :
کره صبحانه ۷۰ گرم
پودر قند ۱/۲ پیمانه
وانیل کمی
تخم مرغ یک عدد
آرد ۱ و ۱/۴ پیمانه
مواد داخل کلوچه :
مغز گردو. ۱۰ عدد
پودر قند ۱/۴ پیمانه
آرد سرخ شده یا تفت داده شده ۱ قاشق غذاخوری
دارچین ۱ قاشق چایی خوری
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
دستور پخت کلوچه نادری گردویی
برای خمیر کره و پودر قند و با هم مخلوط کنید تا کره صاف بشه بعد وانیل و تخم مرغو اضافه کنید و هم بزنید در آخر آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست بیاد.
از خمیر گلوله های ۴۰ گرمی بردارین و از مواد گردویی بزارید داخلش و یه مقدار پهنش کنید بزارید داخل سینی فر و روی خمیر و با کاتری که داخل پودر کاکائو زده شده طرح بدین و بزارین داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۱۵ دقیقه تا زیرش طلایی بشه و آماده سرو است.
امیدوارم از کلوچه نادری گردویی خانگی تون لذت ببرید، نوش جان.